Webdesign

Ontwerp

“Ons doel is om een modern, duidelijk en fris ontwerp te maken dat bij jou en je bedrijf past”  We ontwerpen websites in WordPress op basis van het Headway Themes Premium Framework.

Het is belangrijk om van te voren goed te bespreken wat jouw wensen zijn, wat de mogelijkheden zijn en wat wij je kunnen bieden. De prijs van een website wordt bepaald door jouw wensen. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen te noemen omdat we er vanuit gaan dat jij ook niet standaard bent! Maar om je toch een idee te geven: Een basis website heb je al vanaf € 650,-

Domeinnaam en Webhosting

Om te beginnen heb je een domeinnaam nodig. Heb je die nog niet? Wij kunnen de registratie voor je regelen. We werken graag samen met bhosted. Hier kun je ook controleren of je gewenste domeinnaam nog vrij is.

Teksten

De teksten voor je site dien je zelf aan te leveren. Laat je tekst altijd goed nakijken door iemand die er verstand van heeft. Het is een belangrijk onderdeel van je site. Tegen een meerprijs kunnen wij dat ook voor je doen. Jarad’s werkt samen met tekstschrijvers. Zij kunnen voor jou een tekst schrijven of je eigen teksten corrigeren, herschrijven of vertalen.

Foto’s

Goede foto’s bepalen voor een groot deel de uitstraling van je site. Bezoekers kijken eerst naar de afbeeldingen. De foto’s voor je site kun je zelf aanleveren. Heb je zelf geen foto’s? (Gebruik nooit illegale foto’s op je site). Wij kunnen de foto’s voor je maken. Ook hebben we een groeiend aantal stock foto’s die gebruikt kunnen worden.